Realitzat per l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) amb el respatler de l’IMPIVA (23-9-09)

El director genera de l’IMPIVA, Daniel Moragues, ha assistit esta vesprada a la presentació del 4t Bianuario de Disseny de la Comunitat Valenciana on ha destacat que “el disseny és uns dels nostres millors avantatges competitius”.

"La Comunitat Valenciana- hi ha  afegit- té la sort de comptar amb un excel·lent planter de professionals del disseny i de comptar  amb un ampli teixit de xicotetes i mitjanes empreses amb profundes arrels en el nostre territori en què  aplicar la creativitat dels dissenyadors".

El Bianuario de Disseny de la Comunitat Valenciana està realitzat per l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valencinana (ADCV), amb el respatler de l’IMPIVA,  i arreplega els millors treballs dels profesionales  valencians del món del disseny per a donar-los a conéixer a la societat, als professionals del sector, empreses i institucions. 

El respatler de l’IMPIVA s’emmarca dins del Pla de Fomento del Disseny; un pla que té com a objectiu unir la creativitat del dissenyador amb la capacitat de crear riquesa i ocupació que residix en les empreses. 
       
El responsable del  Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria Valenciana hi ha assenyalat que en  els últims anys “s’han donat molts passos per a integrar disseny i producte treballant“ entre els que es troba  la formació de dissenyadors, el desenrotllament de ferramentes informàtiques, la creació d’instruments de comunicació com el portal IMPIVA Disney, la reobertura del centre de Documentació de Disseny així com el suport financer a projectes empresarials a través dels programes de l’IMPIVA.  

En esta línia Moragues ha manifestat que en el període 2005-2008 l’Institut ha subvencionat a través dels seus diferents programes, 1.150 projectes de disseny amb una ajuda de més de 22 milions d’euros que han generat una inversió que supera els 72 milions d’euros.

Exposició SUMA + SEGUIX 


Dins de la línia de suport al disseny, el Vicepresident primer i Conseller d’Indústria, Comerç i Innovació inaugura demà en el MUVIM l’exposició  de disseny industrial i gràfic SUMA i SEGUIX organitzada per l’IMPIVA. 

L’exposició (24 setembre-29 Novembre) acull una selecció de peces recents que il·lustren el treball de professionals i empreses, recolzada amb una reflexió sobre com s’ha anat consolidant durant els últims 25 anys una xarxa d’agents, institucions, docents, socials, que ens permeten valorar el disseny com un sector madur, consolidat, amb perspectives de creixement. 
 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.