El 26 de març les startups participants en el programa Scale up presentaran els seus projectes davant els membres del jurat, i davant els interessats a conéixer estes iniciatives. Posteriorment, Jaime Bosch, CEO de Voicemod i Jose Mendiola, emprenedor i autor del llibre "L'art de viure més lent” ens acostaran les claus a la següent qüestió: És possible un "èxit tranquil" en una startup?. Conversa conduïda per la periodista Paloma Mas.

Al final de la jornada, es donarà a conéixer el guanyador de la sexta edició de Scale up, un Programa de la Comissió Europea a través de la Enterprise Europe Network (EEN-Seimed), desenvolupada a la Comunitat Valenciana per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial i el Centre Europeu d'Empreses i Innovació de València amb l'objectiu principal d'augmentar la competitivitat de les pimes.

El Programa atorga a l'empresa considerada “millor SCALE UP” un premi de 15.000 euros (10.000 euros en metàl·lic i 5.000 euros en servicis de consultoria per a fer el gran salt).

>> Más información e inscripción

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.