SOMMOS CONECTAEl 21 de Novembre se celebra en La Rambleta SOMMOS  connecta 2023 un encontre per a impulsar la cultura cooperadora-innovadora en el teixit empresarial valencià.

La iniciativa està liderada pel CEEI de València amb el finançament de la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

L'entrenador de tenis Toni Nadal i l'exfutbolista Jorge Valdano compartiran, per primera vegada, el mateix escenari i tindran un diàleg sobre innovació i gestió d'equips a València.

En esta trobada, que congregarà al voltant de 700 persones de l'ecosistema empresarial i empreses emergents valencianes, es visibilitzaran les últimes tendències en innovació i es crearà un espai propici per a la cooperació i el networking.

SOMMOS Connecta 2023 és la valoració de les persones, del talent bolcat a buscar alternatives més sostenibles i humanistes. SOMMOS Connecta 2023 obri l'era de la intel·ligència innovadora.

PREU: gratuït prèvia inscripció en cadascuna de les sessions a les quals desitges assistir

>> Més informació i inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.