Tornen els Fòrums d'Intel·ligència Competitiva a Castelló i Alacant amb la participació d'un destacat grup de professionals i signatures especialitzades que donaran a conéixer les tendències globals de la nova era per a estar preparat per al futur.

Els Fòrums estan organitzats per les Cambres de Comerç de Castelló i Alacant, respectivament, i IVACE Internacional, i en les diferents sessions es donaran a conéixer les claus i les eines necessàries per a abordar un projecte d'internacionalització empresarial, amb un enfocament cap a la prospectiva econòmica (tendències de mercat, mobilitat i logística i globalització) en la sessió de Castelló i entorn de la digitalització (omnicanalitat, prospecció i vendes digitals) en la d'Alacant.

Després de les diferents ponències podran assistir a la taula redona formada per experts i empreses especialitzades en matèria d'internacionalització.

És una jornada totalment gratuïta i per a assistir serà necessari realitzar la inscripció.

A més, si no pots assistir presencialment podràs registrar-te per a accedir al streaming en directe.

Es tracta d'una acció inclosa en el Programa Internacional de Promoció de les Cambres de Comerç d'Espanya, amb el suport i cofinançament al 50% de Fons FEDER (en el marc del programa operatiu <>) i l'Institut Valencià de Competitivitat-IVACE.

 

Castelló, 5 de juliol 2022   Alacant, 7 de juliol 2022

Icompetitiva Castellon

>> Accedeix a la gravació del Fòrum

 

Icompetitiva Alic

 >> Accedeix a la gravació del Fòrum

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.