VLC startupFins al 16 d'octubre està obert el termini d'inscripció per a participar en la sisena edició de VLC/STARTUP, el programa el Programa d'Emprenedoria Innovadora que impulsa la Fundació Parc Científic Universitat de València i que persegueix el desenvolupament d'startups i spin-offs innovadores i/o de base tecnològica a l'entorn de la Universitat.

En aquesta edició el Programa ofereix la possibilitat d'optar per la cessió de tres tipus d'espais en el Parc Científic: 5 places en el Planter d'Empreses de Tarongers i un despatx i un laboratori al campus de Burjassot-Paterna. A més, facilitarà l'accés als diferents programes de suport a l'emprenedor/a tant del parc, com de les entitats i organismes col·laboradors (UVEmprén i l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència).

Requisits

Són tres els requisits per a participar en aquesta sisena edició. La iniciativa empresarial ha d'estar legalment constituïda, tindre una antiguitat inferior a 4 anys i comptar amb un projecte de caràcter innovador i basat en el coneixement. A més, es valorarà que en l'equip promotor un dels membres estiga vinculat amb la Universitat, bé com a alumne o egressat, bé per formar part del seu personal.

Les iniciatives premiades podran efectuar la seua instal·lació en el Parc Científic a partir de l'1 de novembre de 2020, i no més enllà de l'1 de desembre de 2020.

>> Més informació

 

Focus Pyme Startup ValenciaLa inversió en les startups s'ha reactivat després de la crisi provocada pel coronavirus: més d'un 300% les operacions d'inversió per part de Venture Capital. Ha canviat la manera d'invertir? Es concentra la inversió en determinats sectors?

Organitzat per Startup València i CEEI València sota la iniciativa Focus Pime i Emprenedoria, la trobada virtual Reactivació de la inversió en startups després de la COVID-19 analitzarà l'impacte de la pandèmia mundial a l'hora d'invertir en empreses joves de base tecnològica i com aquestes han hagut d'adaptar-se a la nova era.

Per a això comptarem amb representants dels principals fons d'inversió, en una jornada dirigida a startups, emprenedors i empreses tecnològiques interessats a conéixer les claus i reptes de la inversió en la nova normalitat.

Entre ells, Miguel Arias, Director d'Emprenedoria Global de Telefónica; Samuel Gil, Partner de JME Ventures; Aquilí Peña, Cofounder & Managing Partner de Kibo Ventures i Martín Varsavsky, CEO en Overture Life.

Després de concloure les taules redones, tindrà lloc el taller pràctic Get Ready for Finance, impartit per Ángel Buigues (BStartup) i Virginia Sánchez (Zubi Labs).

Imprescindible inscripció prèvia a través d'aquest enllaç bit.ly/focusinversionstartups 

..................................................

Iniciativa de CEEI València, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

 

 

El 23 de septiembre CEEI Valencia e IVACE organizan este evento on-line en el marco del Ciclo Foro Emprendimiento con Talento Comercio y Sector Retail.

Foto nota ASEBECEl conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, acompanyat de la directora general de l´Ivace, Júlia Company, ha assistit a la presentació de la Guia 4.0 per al sector ceràmic desenvolupada per l'Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC) en col·laboració amb ASEBEC (Associació Espanyola de Fabricants de Maquinària Ceràmica) i algunes de les seues empreses associades i finançada per l´Ivace a través de Fons FEDER (16-9-20)

firma convenio qualicer sobeEl conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i la Presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Maria Dolores Guillamón, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a la divulgació de la XVI edició del Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i del Paviment Ceràmic Qualicer (16-9-20)

almussafes ampliación con naves

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, Ivace, ha iniciat el procés per a elaborar una primera proposta de classificació de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana en àrea industrial bàsica, àrea industrial consolidada o àrea industrial avançada.(15-9-2020)

comunidades energéticasLa directora general de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), Júlia Company, ha presidit hui la primera reunió del grup de treball impulsat per la unitat d'Energia per al disseny col·laboratiu del Pla Estratègic de Comunitats Locals d'Energia de la Comunitat 2030 (15-9-20)

vector alumbrado pulbicoLa Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d'Ivace Energia, impulsarà la renovació de l'enllumenat en 31 municipis de la Comunitat Valenciana, per un altre d'alta eficiència energètica, que redunde en una reducció de la factura energètica (11-9-20)

Nota licitacionesLa conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d'Ivace Internacional, convoca a les empreses de la Comunitat Valenciana a un cicle de tallers formatius sobre licitacions internacionals que se celebraran els dies 15, 22 i 29 de setembre (10-9-20)

 

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha presentat la nova Agenda Digital, que portarà el nom d'Espanya Digital 2025 (descarregar pdf). Inclou prop de 50 mesures agrupades en deu eixos estratègics amb els quals, durant els pròxims cinc anys, es pretén impulsar el procés de transformació digital del país, de forma alineada amb l'estratègia digital de la Unió Europea, mitjançant la col·laboració públic-privada i amb la participació de tots els agents econòmics i socials.

En l'elaboració d'aquesta agenda digital han participat més de 15 ministeris i organismes públics i més de 25 agents econòmics, empresarials i socials.

Espanya Digital 2025 contempla la posada en marxa durant 2020-2022 d'un conjunt de reformes estructurals que mobilitzarien un important volum d'inversió pública i privada, a l'entorn dels 70.000 milions d'euros. (Llegir més. La Moncloa. 23/07/2020)

Aquesta agenda consta de prop de 50 mesures que s'articulen entorn de deu eixos estratègics:

  1. Connectivitat digital. Garantir una connectivitat digital adequada per a tota la població, promovent la desaparició de la bretxa digital entre zones rurals i urbanes, amb l'objectiu que el 100% de la població tinga cobertura de 100 Mbps en 2025.
  2. Continuar liderant el desplegament de la tecnologia 5G a Europa i incentivar la seua contribució a l'augment de la productivitat econòmica, al progrés social i a la vertebració territorial. Es fixa com a objectiu que en 2025 el 100% de l'espectre radioelèctric estiga preparat per al 5G.
  3. Reforçar les competències digitals dels treballadors i del conjunt de la ciutadania. Es posarà especial èmfasi en les necessitats del mercat laboral i a tancar la bretxa digital en l'educació. L'objectiu és que en 2025 el 80% de les persones tinguen competències digitals bàsiques i que la meitat d'elles siguen dones.
  4. Reforçar la capacitat espanyola en ciberseguretat. Es busca disposar de 20.000 especialistes en ciberseguretat, Intel·ligència Artificial i dades en 2025 gràcies, entre altres aspectes, al pol d'activitat empresarial que suposa l'entorn de l'Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE).
  5. Impulsar la digitalització de les Administracions Públiques, particularment en àmbits clau com l'Ocupació, la Justícia, o les Polítiques Socials mitjançant l'actualització de les infraestructures tecnològiques. En 2025, el 50% dels serveis públics estaran disponibles a través d'app mòbil i se simplificarà i personalitzarà la relació de la ciutadania i les empreses amb les Administracions.
  6. Accelerar la digitalització de les empreses, amb especial atenció a les micropimes i a les 'start-ups'. Es fixa com a meta que almenys el 25% del volum de negoci de les pimes provinga en 2025 del comerç electrònic.
  7. Accelerar la digitalització del model productiu mitjançant projectes tractors de transformació digital en sectors econòmics estratègics com l'Agroalimentari, Mobilitat, Salut, Turisme, Comerç o Energia, entre altres. Aquests projectes tenen com a meta una reducció del 10% de les emissions de CO? per efecte de la digitalització de l'economia en 2025.
  8. Millorar l'atractiu d'Espanya com a plataforma audiovisual europea per a generar negoci i llocs de treball, amb una meta d'increment del 30% de la producció audiovisual al nostre país per a l'any 2025.
  9. Transitar cap a una economia de la dada, garantint la seguretat i privacitat i aprofitant les oportunitats que ofereix la Intel·ligència Artificial amb l'objectiu que, almenys, el 25% d'empreses usen Intel·ligència Artificial i *Big Data dins de cinc anys.
  10. Garantir els drets en el nou entorn digital, i en particular, els drets laborals, dels consumidors, dels ciutadans i de les empreses. En aquest àmbit es fixa com a objectiu l'elaboració d'una carta de drets digitals.

Aquesta agenda impulsarà la transformació digital del país mitjançant la garantia de connectivitat digital, el desplegament del 5G, el reforç de capacitat en ciberseguretat, la digitalització de les Administracions Públiques i de les empreses, en particular les pimes, l'impuls d'Espanya com 'hub' de producció audiovisual, el desenvolupament de l'economia de la dada i la Intel·ligència Artificial i la garantia dels drets digitals de la ciutadania. També es preveu el desenvolupament de projectes tractors per a la digitalització del model productiu en sectors estratègics.

A més, Espanya Digital 2025 vol contribuir a tancar les diferents bretxes digitals que s'han eixamplat en els últims anys, ja siga per motius socioeconòmics, de gènere, generacionals, territorials, o mediambientals, i que s'han posat de manifest durant la pandèmia. Una missió que es troba alineada als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l'Agenda 2030 de Nacions Unides.

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.