TallerBrexit2El 8 de febrer celebrem una nova sessió dels Tallers Brexit - Guies d'accés al mercat del Regne Unit a partir de l'1 de gener 2021, organitzats conjuntament entre ICEX Exportació i Inversions, les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana i Ivace Internacional.

En aquesta ocasió el webinari està dedicat al sector agroalimentari i el retorn d'envasos i en ell s'explicarà la sistemàtica desenvolupada pel Regne Unit per a dur a terme els controls dels productes agroalimentaris, les facilitats duaneres que posen a la disposició dels importadors, així com els models d'emmagatzematge temporal i despatx previ que entraran en vigor a partir de l'1 de juliol de manera generalitzada.

>> Consulta el programa i inscriu-te

Desde IVACE queremos ayudarte para afrontar la nueva situación que implica la retirada del Reino Unido de la UE y por ello habilitamos nuevos canales de comunicación con nuestra antena en Londres y te ofrecemos toda la información actualizada sobre el mismo.

>> Dubtes sobre el BREXIT? Contácta'ns

 

TallerBrexit1El 27 de gener celebrem el primer dels tres tallers dedicats al BREXIT i organitzats conjuntament entre ICEX Exportació i Inversions, les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana i Ivace Internacional.

En aquest primer webinari ens centrem en oferir-vos una guia d'accés al mercat de Regne Unit i informació sobre els procediments duaners en 2021.

>> Consulta el programa i inscriu-te

Des d'IVACE volem ajudar-te per a afrontar la nova situació que implica la retirada del Regne Unit de la UE i per això habilitem nous canals de comunicació amb la nostra antena a Londres i t'oferim tota la informació actualitzada sobre aquest.

>> Dubtes sobre el BREXIT? Contacta'ns

 

Les exportacions de la Comunitat Valenciana han aconseguit un valor de 26.070 milions d'euros en el període gener - novembre de 2021, la qual cosa representa un descens del 9'2% respecte al mateix període de l'any anterior, segons dades fetes públiques per la Direcció Territorial de Comerç de la Comunitat Valenciana dependent de la Secretaria d'Estat de Comerç (21-2-2021)

notacertificadosEl Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat hui els requisits i procediments establits per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) per a l'obtenció del certificat acreditatiu perquè els projectes d'energies renovables i d'autoconsum puguen obtindre la deducció fiscal del 40% en el tram autonòmic de l'IRPF (20-1-2021)

activaindustria20 vFins al 12 de gener de 2021 està obert el termini de sol·licitud de les Ajudes a empreses industrials de la Comunitat Valenciana dins del Programa ACTIVA INDÚSTRIA 4.0, finançades per l'IVACE i el Mº d'Indústria, Comerç i Turisme, a través de la Fundació EOI.

ACTIVA és un PROGRAMA D'ASSESSORAMENT especialitzat i personalitzat per a empreses industrials (CNAE de la 10 a la 32), realitzat per entitats acreditades amb experiència en implantació de projectes d'Indústria 4.0. Proporciona a les indústries un diagnòstic de la seua situació actual i un pla de transformació que identifica les actuacions prioritàries en aqueix procés de transformació, per a definir el full de ruta de la seua implantació.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 12 de gener de 2021.

>> Més informació

>> Sol.licitud ajudes a empreses industrials de la Comunitat Valenciana

 

 

activa industriaCV 20 v

EGM Alcoi2
 
L'Ivace i la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (Fepeval), han assessorat un total d'11 municipis de la Comunitat Valenciana per a la constitució d'Entitats de Gestió i Modernització (EGM), en les seues àrees industrials que permeten millorar la competitivitat empresarial i afavorir la creació d'ocupació. (5-1-21) 
L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible ha posat en marxa un programa d'ajudes a fons perdut per a impulsar actuacions de rehabilitació energètica en edificis existents, dotat amb un total 25.900.000 euros. 5-1-21)

CONVO 2021 FACEBOOK

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l’Ivace, ha llançat una nova convocatòria d'ajudes per a la millora de polígons industrials de la Comunitat Valenciana en 2021. L'ordre d'ajudes, que s'ha publicat en el DOGV aquest dilluns 4 de gener, compta amb un pressupost inicial de 34.296.000 euros, la qual cosa suposa un increment del 25,8% respecte a la convocatòria de 2020 que va quedar sense efectes a causa de la COVID-19. (4-1-21)

La unitat d'innovació de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ha notificat a 332 empreses ajudes per un valor total de 15,3 milions d'euros per al desenvolupament de projectes d'Investigació, Desenvolupament Tecnològic i Innovació.(3-1-21)

a Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d'Ivace Energia, ha quadruplicat el pressupost previst per a 2021 per a impulsar les instal·lacions d'autoconsum d'energia elèctrica en comunitats d'energies renovables.(3-1-21)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.