logo

ExporNet_Lab, Programa de Transformació Digital per a impulsar la competitivitat internacional de les Pimes de la Comunitat és la iniciativa que necessites per a transformar el teu ADN i el de l'empresa en la qual treballes per a poder competir internacionalment.

Mitjançant aquest programa, disposaràs de mentorització i formació adaptada a les teues necessitats i rebràs el coneixement i acompanyament claus en els processos d'internacionalització digital: estratègies digitals, omnicanalitat, comerç electrònic, fiscalitat, intel·ligència comercial, o logística entre altres.

ExporNet_Lab et facilita els coneixements que la teua empresa necessita per a abordar un vertader procés de canvi digital profund en la teua empresa per a guanyar competitivitat internacional. Durant aquest programa rebràs 60 hores de formació i 30 hores de mentorització individualitzada per a millorar les teues competències en internacionalització.

A més, el programa inclou la realització d'activitats de sensibilització obertes a totes les persones ocupades en pimes que vulguen aprofundir en eines d'internacionalització digital

És un programa completament gratuït, desenvolupat gràcies a la col·laboració de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial – IVACE i de l'Escola d'Organització Industrial - EOI i compta amb finançament del Fons Social Europeu. (Vegeu fullet)

Tancat el termini de sol.licitud.

 

1curso v

2dirigido v

3online v

4gratuito v

 

 

Continguts

Formació: 60 Hores de formació en línia amb els següents continguts:

• Estratègia i metodologies (10h)
• Màrqueting i comercialització digital internacional (12h)
• Innovació i sostenibilitat per a la internacionalització (8h)
• Logística i mitjans de pagament en el mercat global (10h)
• Tecnologia (10h)
• Anàlisi de negoci, aspectes legals i seguretat (10h)

> Més informació continguts

L'empresa participant desenvoluparà un Pla de Competitivitat Internacional digital –CID-, dissenyat específicament per al programa de l'IVACE per l'equip de l'EOI amb l'objectiu de potenciar i donar suport al desenvolupament del negoci digital a nivell internacional.

Després de l'adhesió al programa, l'empresa participant rep una còpia del pla amb tota la documentació i exercicis d'acompanyament que s'han d'anar completant a mesura que es va desenvolupant el Programa Exportnet_LAB.


Mentorització: 30 hores de mentorització i acompanyament que es realitza de forma personalitzada per a cadascun dels participants en el programa. Aquesta mentorització serà clau per a poder completar i posar en execució el Pla CID.

Requisits d'accés al programa

  • Pymes amb facturació superior a 500.000 euros
  • Que tinguen almenys 5 persones ocupades
  • Amb 2 anys d'activitat empresarial com a mínim

Metodologia

Per a garantir la correcta execució del programa comptem amb els següents elements de suport i desenvolupament:

  1. Learning by Doing. Learning By Doing és la filosofia que ens permet implementar tot el programa, i que consisteix a “aprendre fent”.
  2. Eina d'autodiagnòstic. Aplicació web que permet conéixer l'estat actual de les empreses i que ens ajuda a monitorar l'evolució de la internacionalització en el temps.
    Pla CID (Pla de Competitivitat Internacional Digital). Disseny de la guia d'implementació que desenvolupa cada empresa participant amb el suport dels experts del programa.

Assessorament personalitzat. Acompanyament a l'empresa participant en l'execució del seu Pla CID liderat per un tutor i un panell d'experts especialistes en cada àrea clau de competitivitat.

Pla d'execució. Disseny d'un pla d'acció i d'execució basat en la metodologia Scrum i amb l'ajuda d'un programari de suport..

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Més informació:

EOI – Escola d'Organització Industrial- Tel. 966 65 81 55 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.