Subvencions per a la millora de la gestió de la internacionalització de les pimes de la Comunitat Valenciana


La unitat internacional de l'Ivace gestiona les ajudes per a la millora de la gestió de la internacionalització de les empreses de la Comunitat. Aquestes ajudes compten amb una dotació de 2.439.900 euros i persegueixen impulsar la internacionalització de les empreses de la Comunitat Valenciana a través del suport de les despeses relacionades amb processos de consultoria estratègica especialitzada.

L'any 2023 es reforça l'ajuda econòmica a les empreses en incrementar el percentatge de suport fins al 90%. Aquestes ajudes compten amb finançament europeu a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i complementen les ajudes de la Direcció General d'Internacionalització dirigides a secundar tota una sèrie de despeses de les empreses en el desenvolupament del seu procés d'internacionalització.

Les despeses subvencionades en aquestes ajudes de l'Ivace són les vinculades a consultories estratègiques dirigides a millorar la gestió de la internacionalització de l'empresa i la seua posició competitiva internacional.

>> Més informació ajudes


Termini de sol.licitud tancat

 

 

 

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.