L'Institut Valencià Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, ha publicat en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana la convocatòria de Dinamització Territorial a través de la qual posa a la disposició dels clusters i associacions empresarials 1.910.000 euros perquè acosten i incorporen la innovació a les empreses (28-7-2017)

“El que pretenem des de l´IVACE- ha assenyalat la seua directora general, Júlia Company- és poder disposar d'una major massa crítica d'empreses que aposten per la innovació, la sostenibilitat i la indústria 4,0”.

En aquest sentit la responsable de l'Institut ha insistit que que “els clusters i associacions empresarials són els millors intermediaris. Tots dos col·lectius són els encarregats de sensibilitzar, comunicar i connectar a l'empreses amb l'oferta científica i tecnològica d'universitats i instituts tecnològics”.

“Aquesta cooperació permetrà a les empreses no solament millorar la seua competitivitat i incrementar els seus índexs d'innovació si no que també facilitarà el seu accés a la resta de convocatòries d'ajudes que l´IVACE té obertes dins del Pla de R+D+i Empresarial”.

A través de la convocatòria de Dinamització Territorial l´IVACE recolza la participació dels cluster i associacions empresarials en fires, congressos i plataformes de caràcter tecnològic i científic, l'engegada i dinamització de plataformes web col·laboratives per a la difusió de contingut i la participació d'empreses així com la preparació de projectes a la convocatòria de programes nacionals i europeus.

El termini de presentació de sol·licituds s'obri el pròxim 4 de setembre i finalitza el 26 del mateix mes.

El Govern Valencià s'ha fixat entre els seus objectius asseure les bases perquè la Comunitat Valenciana avanç cap a un nou model econòmic basat en el coneixement i la innovació, articulat sobre el principi de sostenibilitat, tant ambiental com a productiva i social. I per a açò, és fonamental que tots els agents implicats ens coordinem i cooperem per a generar sinergies i un full de ruta sòlid en matèria de reindustrialització.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.