Notícies europees
Informe mundial sobre la propiedad intelectual en 2019 – La geografía de la innovación: núcleos locales, redes mundiales

wipr 2019 1En la edición de 2019 del Informe mundial sobre la propiedad intelectual de la OMPI se analizan millones de registros de patentes y publicaciones científicas a lo largo de varias décadas para concluir que la actividad innovadora ha pasado a ser cada vez más un fenómeno de colaboración transnacional, que tiene su origen en unos cuantos núcleos de innovación ubicados en un reducido número de países. El análisis macro de las tendencias mundiales se complementa con dos estudios de caso de ámbitos tecnológicos en los que se están produciendo cambios rápidamente, a saber, los vehículos autónomos y la biotecnología agrícola.

Llegeix més...
 
Horizon Impact Award 2020

HorizonawardFins al 2 d'abril poden presentar-se candidatures als Horizon Impact Award 2020. Aquests premis són una iniciativa de la Comissió Europea per a reconéixer aquells projectes finançats per Europa, els resultats dels quals proporcionen valor a la societat i constitueixen una manera de mostrar els beneficis socioeconòmics de les ajudes de la UE en I+D. (Infografia)

Llegeix més...
 
INVESTHORIZON - Acceleradora per a inversions Sèrie A

investHorizonInvestHorizon és un programa finançat per la Comissió Europea per a ajudar les empreses a preparar el contacte amb inversors. L'InvestHorizon Accelerator està dirigit a empreses tecnològiques amb interés en el finançament de la sèrie A. (conté vídeo explicatiu)

Llegeix més...
 
Ivace assisteix a la reunió de la iniciativa SHARE, a Brussel·les.

SHAREL'objectiu principal de la iniciativa SHARE és crear consciència sobre el paper de l'esport i l'activitat física en el context del desenvolupament regional i local, i reuneix autoritats públiques, organitzacions esportives, universitats, pimes i organitzacions de suport empresarial de tota Europa, que es dediquen a ressaltar la importància de l'esport per al desenvolupament regional.

Llegeix més...
 
WIPO GREEN: Mercat en línia de solucions al canvi climàtic

wipogreenWIPO GREEN és una plataforma en línia per a l'intercanvi de tecnologia habilitada per l'Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual (OMPI). Aquesta base de dades és un catàleg únic de solucions i necessitats sostenibles a tot el món, i ofereix tecnologies que van des de prototips fins a productes comercialitzables disponibles per a llicència, col·laboració, empreses conjuntes i venda.

 

 

Llegeix més...