Oberta la convocatòria d'assessorament especialitzat per a xicotetes empreses innovadores menors de cinc anys
Oberta la convocatòria d'assessorament especialitzat per a xicotetes empreses innovadores menors de cinc anys M'agrada Imprimeix Correu

Copia de Programa ASSESSORAHui s'obri el termini perquè les xicotetes empreses innovadores menors de cinc anys presenten les seues sol·licituds a la convocatòria ASSESSORA de l´Ivace dotada amb un pressupost d'1.750.000 euros amb co finançament europeu (FEDER) (30-1-2020)

A través d'aquest programa, la unitat d'innovació d l´Ivace dóna suport al creixement de xicotetes empreses innovadores mitjançant la contractació d'assessorament especialitzat en aquells aspectes que els ajuden a millorar.

En concret Ivace innovació finança fins al 100% de la contractació d'assessorament en aspectes com el diagnòstic estratègic, la definició de models de negoci, màrqueting i comercialització, organització i processos, gestió economicofinancera i la definició de quadres de comandament.

L'ajuda màxima per projecte pot arribar fins als 50.000 euros

Per a la directora general de l´Ivace, Júlia Company: “Si és important crear empreses a partir d'idees innovadores més important és que aquests negocis cresquen i perduren e el temps. Per això l'assessorament especialitzat és clau”.

En aquest sentit Company ha indicat que les empreses podran treballar colze a colze amb els experts per a abordar aquells aspectes que volen millorar rebent assessorament personalitzat i acompanyament constant durant tot el procés”

Les empreses poden presentar els seus projectes fins al pròxim 13 de març.