Climent:"Hem complit l'objectiu de recuperar BabyKid & Fimi per a Fira València"
Climent:"Hem complit l'objectiu de recuperar BabyKid & Fimi per a Fira València" M'agrada Imprimeix Correu

FIMI DEFEl conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha inaugurat aquest matí la 89 edició de BabyKid & Fimi, la major oferta expositiva de l'univers de la infància que obri hui les seues portes en Fira València (24-1-2020)

Rafa Climent s'ha mostrat molt satisfet "després d'aconseguir que un certamen com el Saló Internacional de Moda Infantil i Juvenil torne al nostre territori després de celebrar-se 6 anys a Madrid i que ho faça reforçat pel seu gran prestigi i pel suport prestat des del Consell".

Aquest nou projecte es configura com una cita multidisciplinària i punt de trobada per a professionals del món infantil, en un nou projecte liderat per ASEPRI i Fira València.

En la seua intervenció, el conseller Climent ha indicat que en la present edició i a través d'Ivace Internacional, la conselleria d'Economia ha reforçat el caràcter internacional del certamen amb una ambiciosa missió inversa integrada per 114 compradors internacionals procedents de 32 països.

Entre els països figuren Alemanya, Algèria, Àustria, el Brasil, Bulgària, Xile Xina, l'Equador, Emirats, els Estats Units, França, Grècia, Itàlia, el Japó, Regne Unit, Rússia o Sud-àfrica, entre altres.

L'objectiu és propiciar noves oportunitats comercials a les empreses expositores que es donen cita en Fira València del 24 al 26 de gener.

Intensa agenda

Babykid Spain + FIMI és una cita multidisciplinària en la qual, a més de comptar amb una agenda de desfilades de moda infantil i juvenil en la Passarel·la Fimi Kids Fashion Week, també hi ha lloc per a la innovació amb la Incubadora, la sostenibilitat i el reciclatge.

També està previst un programa de xarrades on es debatrà sobre temes com les tendències, estils de criança a Europa, el futur del punt de venda, la sostenibilitat, la motivació i xarxes socials, entre molts altres temes.