Nou empreses compradores de Polònia i Portugal coneixen l'oferta valenciana en Viveralia en una acció d'IVACE i Cambra Alacant
Nou empreses compradores de Polònia i Portugal coneixen l'oferta valenciana en Viveralia en una acció d'IVACE i Cambra Alacant M'agrada Imprimeix Correu

ViveraliaLa conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d'Ivace Internacional, ha organitzat una missió inversa d'empreses importadores al Saló Professional de la Planta Ornamental i Afins, Viveralia 2020, que va obrir ahir les seues portes en la Institució Firal Alacantina, IFA (23-1-2020)

Rafa Climent ha reiterat el suport de la seua conselleria a aquest certamen. En aquesta ocasió i a través d'Ivace Internacional les empreses valencianes expositores tenen l'oportunitat de mostrar la seua oferta de producte a 9 compradors internacionals procedents de Polònia i Portugal.

"Amb aquesta missió inversa donem suport al caràcter internacional del certamen i facilitem nous contactes comercials per a les empreses i noves oportunitats de negoci a través de reunions B2B", ha indicat.

Durant la seua estada a Alacant els compradors estan coneixent l'oferta exposada en la Fira Viveralia i desenvolupen una agenda de treball amb les empreses de la Comunitat Valenciana presents en el certamen.

Aquesta acció s'emmarca en el desenvolupament del conveni de col·laboració entre l'Ivace i les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana per a impulsar la internacionalització de les empreses valencianes. Aquesta missió inversa s'ha organitzat conjuntament amb la Cambra de Comerç d'Alacant amb la col·laboració de l'Associació d'Empreses Productores de Plantes de Viver de la Província d'Alacant (VAME).

Empreses convidades

Entre les empreses importadores convidades destaquen l'empresa Flora Garden, especialitzada des de fa quasi 20 anys, en el disseny, construcció, instal·lació, manteniment i gestió d'espais verds tant per a entitats públiques com per a empreses i particulars.

Una altra de les empreses capdavanteres és Unikonstroi, LDA, amb més de 20 anys d'experiència en la prestació de serveis d'arquitectura, enginyeria i construcció paisatgista que compta amb autorització a Portugal per a realitzar obres de construcció civil. Treballa de llarg a llarg de tot el territori portugués i presta els seus serveis principalment per a institucions públiques, com a ajuntaments, escoles o hospitals.

Les empreses valencianes tenen així mateix l'oportunitat de reunir-se amb l'estudi de disseny Multiplanta, dedicat a la creació i realització de projectes en els espais públics i en l'àmbit urbanístic, principalment.