Rafa Climent: “En 2020 Ivace finançarà fins a 100.000 € els projectes de digitalització”
Rafa Climent: “En 2020 Ivace finançarà fins a 100.000 € els projectes de digitalització” M'agrada Imprimeix Correu

DIGITALITZA Twiter 2El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent ha indicat que “en 2020 la unitat d'innovació de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), finançarà fins a 100.000 euros, els projectes de digitalització presentats per les pimes” (23-1-2020)

Aquesta ajuda suposa un 150% més que en la convocatòria anterior “i atén el compromís de la la conselleria d'Economia i de l'Ivace d'impulsar la transformació digital en tot el teixit productiu i per a això- ha afegit Climent- les empresàries i empresaris necessiten mesures concretes, eficients i directes que els permeta fer aquest impàs amb les millors garanties”.

Hui s'obri el termini perquè xicotetes i mitjanes empreses presenten els seus projectes a la convocatòria de DIGITALITZA, dotada amb un pressupost de 8,5 milions d'euros i que recolzarà la implementació en les empreses de solucions innovadores encaminades a digitalitzar la seua activitat.

En concret es donarà suport al desenvolupament d'aplicacions, dispositius i sensors, així com la contractació de consultories per al desenvolupament de projectes de millora de la gestió empresarial, logística i del cicle de vida del producte.

Com ja va ocórrer en la convocatòria anterior, enguany Ivace Innovació manté la intensitat de les ajudes de fins a un 40% dels costos subvencionables per als projectes desenvolupats per les petites empreses i de fins a un 30% per als liderats per les mitjanes empreses.

El termini d'execució dels projectes es de 15 mesos i les empreses poden presentar les seues sol·licituds fins al pròxim 5 de març.

La convocatòria de DIGITALITZA s'emmarca dins del Pla d'I+D+i Empresarial de l'Ivace co finançat a través del Programa Operatiu de Fons FEDER 2014-2020 per a la Comunitat Valenciana.

En 2019 Ivace Innovació va recolzar a través d'aquesta convocatòria un total de 546 projectes, el 83% dels projectes presentats per les pimes , amb una ajuda de 9,5 milions d'euros per a una inversió de 26 milions d'euros.