L’Ivace inverteix 526.000 euros en la millora i modernització del polígon industrial La Pedrera de Benissa
L’Ivace inverteix 526.000 euros en la millora i modernització del polígon industrial La Pedrera de Benissa M'agrada Imprimeix Correu

21-12-19 BenissaLa Conselleria d'Economia, Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l’Ivace, ha invertit 526.893,72 euros en les actuacions de millora del polígon industrial La Pedrera de Benissa.(21-12-2019)

Aquesta inversió s'emmarca dins de la convocatòria pluriennal d'ajudes 2018-2019 per a projectes de millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics. En concret s'han destinat 244.700,65 euros per a l'anualitat de 2018 i 282.193,41 euros per a l'exercici 2019.

La directora general de l’Ivace, Júlia Company, ha detallat que les actuacions que s'han dut a terme han sigut l'obra civil per a la implantació de fibra òptica que permetrà a les empreses connectar-se a la xarxa d'alta velocitat, la instal·lació d'un sistema de vigilància amb circuit tancat connectat a la Policia Local que millorarà la seguretat i la regeneració paisatgística del polígon.

Així mateix, s'han produït millores en les zones verdes, vials, aparcaments, en la senyalització de La Pedrera i en l'enllumenat públic amb noves lluminàries LED.

Company ha assenyalat que totes aquestes accions ja estan finalitzades i han sigut subvencionades al 100% per l’Ivace “que està realitzant un important esforç en matèria de sòl industrial per a millorar les àrees empresarials de la Comunitat dotant-les dels serveis i infraestructures necessàries per a millorar la qualitat de les empreses ja instal·lades i atraure la implantació de nous projectes”.

D'aquesta manera, ha destacat la importància d'aquestes subvencions que “permetran millorar substancialment la imatge i redundarà directament no solament en les empreses instal·lades, sinó també en les persones treballadores del polígon industrial i en els veïns de Benissa”.