Les ITV mòbils per a vehicles agrícoles i turismes recorreran els pròxims dies huit municipis de la Comunitat
Les ITV mòbils per a vehicles agrícoles i turismes recorreran els pròxims dies huit municipis de la Comunitat M'agrada Imprimeix Correu

ITV movilLes unitats d'ITV mòbils que supervisa l’Ivace, recorreran durant els pròxims dies huit municipis de la Comunitat Valenciana amb l'objectiu d'acostar a la ciutadania un servei pròxim i de qualitat.(19-12-2019)

Així, les unitats d'ITV mòbil per a vehicles agrícoles i ciclomotors visitaran les localitats de Jacarilla (20 de desembre), Benijófar (23 de desembre), Rojales (26 i 27 de desembre) i Callosa de Segura (30 de desembre).

Gràcies a la labor que exerceixen cap persona conductora de ciclomotor o maquinària agrícola haurà de desplaçar-se més de 10 quilòmetres per a passar la inspecció tècnica.

A més, de no ser pel seu treball els vehicles agrícoles no podrien passar la revisió tècnica pel fet que no reuneixen els requisits de seguretat viària per a desplaçar-se per determinades vies com les autovies fins a la ITV fixa més pròxima.

ITV mòbils turismes

Les unitats d'ITV mòbil per a turismes i vehicles lleugers visitaran Alginet (20 de desembre), Calp (21 de desembre), Monòver (31 de desembre) i Pilar de la Horadada (31 de desembre).

Aquestes unitats estan capacitades per a realitzar inspeccions a vehicles lleugers, turismes i furgonetes de fins a 3.500 quilos.

El seu objectiu principal és acostar a la ciutadania de la Comunitat el servei d'ITV evitant que els ciutadans hagen de recórrer llargues distàncies des de la seua localitat fins a l'estació fixa més pròxima. D'aquesta manera, aquest servei permet vetlar també per la seguretat viària.

El calendari i itinerari de les ITV mòbils està disponible en el portal de l’Ivace www.ivace.es  (Serveis- Inspecció Tècnica de Vehicles).