Catorze empreses d'alimentació participen en una acció de l'IVACE per a obrir mercat a Filipines
Catorze empreses d'alimentació participen en una acció de l'IVACE per a obrir mercat a Filipines M'agrada Imprimeix Correu

PresofertaFilipinasConcretament aquesta acció se celebra del 26 al 30 d'agost amb l'objectiu de donar a conèixer els productes de les 14 empreses participants i valorar les oportunitats de negoci en un mercat interessant per al sector d'alimentació.

Entre els productes que integren la mostra figuren oli d'oliva, aladrocs, fruita seca ecològica, café, truites, refrescos i cerveses, pernil i embotits, olives, snacks i pans torrats, gofres, espècies i botànics per a cocteleria així com productes ètnics espanyols.

En aquesta ocasió IVACE Internacional celebra aquesta acció amb la Cambra de Comerç d'Espanya a Filipines. La presentació d'oferta permet a les empreses obtindre informació de primera mà sobre les seues possibilitats en el mercat sense eixir de la Comunitat Valenciana.

Per a aconseguir fer arribar la informació sobre les empreses i productes a potencials importadors, s'ha realitzat un catàleg
digital amb informació sobre les empreses i productes oferits a un llistat d'importadors del país.

A més del catàleg s'ha organitzat una exposició de mostres en les instal·lacions de la Cambra de Comerç d'Espanya a Filipines, que podrà ser visitada pels importadors durant diversos dies.

Aquesta acció se suma a les celebrades al llarg de l'any per al sector d'alimentació, molt actiu en els mercats exteriors. En el primer semestre de l'any el sector d'alimentació ha protagonitzat 5 accions sectorials entre les quals destaquen dues missions inverses: la
d'alimentació amb 21 importadors i un total de 70 empreses valencianes i la de fruites i hortalisses amb sis importadors procedents del Brasil i Emirats Àrabs i 23 empreses valencianes.

També el sector de vins i begudes ha sigut molt actiu amb accions com la participació en la Fira Vinexpo Nova York.