L'IVACE i l'Ajuntament d'Elx reuneixen els representants de l'ecosistema emprenedor per a organitzar la 14a edició de FOCUS Pime i Emprenedoria
L'IVACE i l'Ajuntament d'Elx reuneixen els representants de l'ecosistema emprenedor per a organitzar la 14a edició de FOCUS Pime i Emprenedoria M'agrada Imprimeix Correu

Focus Elche 1L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i l'Ajuntament d'Elx han reunit en el Centre de Congressos d'Elx ha mig centenar de representants de l'ecosistema emprenedor de la Comunitat Valenciana per a començar a abordar els reptes de la 14a edició de FOCUS Pime i Emprenedoria 2019 (22-7-2019)

La trobada per excel·lència per a emprenedors i start ups de la Comunitat Valenciana se celebrarà el 5 i 6 de novembre en el Centre de Congressos d'Elx sota el lema “Transformació digital, innovació i competitivitat”.

A aquesta reunió han acudit representants de l'ajuntament d'Elx, dels tres Centres Europeus d'Empreses Innovadores (CEEIs) de la Comunitat, així com de les entitats i agents de l'ecosistema emprenedor de tot el territori.

Per al representant de l' Ivace, Marinao Carrillo, “el vertader valor d'un esdeveniment d'aquestes característiques és la implicació de totes les entitats i agents de l'ecosistema que participen en aquest”.

“A tots ells, des de la Conselleria d'Economia Sostenible i des de l' Ivace agraïm el seu treball i esforç per ajudar-nos a acostar aquesta macrojornada per tot el territori de la Comunitat”.

El conseller d'Economia Sostnible, Rafa Climent, es va comprometre en la seua primera legislatura a portar aquesta trobada per tota la Comunitat. Per això cada any aquest esdeveniment se celebra en una provincia diferent.

L'IVACE és l'entitat encarregada de promoure el Focus, dins de la seua política de suport a l'emprenedoria i la pime i a través del cofinançament dels Fons FEDER de la Unió Europea.

Fins el mes vinent de Novembre, des del Comité de programació han previst un total de 17 esdeveniments sectorials als deixe anar i ample de tota la Comunitat amb els quals pretenen dinamitzar l'emprenedoria i la cultura empresarial.