L'IVACE finança 546 projectes de digitalització, un 47,6% més que en la convocatòria anterior
L'IVACE finança 546 projectes de digitalització, un 47,6% més que en la convocatòria anterior M'agrada Imprimeix Correu

Digitaliza-vLa convocatòria de digitalització de 2018 de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) es tanca amb 656 iniciatives presentades per les petites i mitjanes empreses de la Comunitat Valenciana, de les quals, l'Institut ha recolzat el 83,2%  (20-7-2019)

En total han sigut 546 els projectes que rebran finançament de l'IVACE, un 47,6% més que en la convocatòria anterior.

Per a la seua posada en marxa, Ivace Innovació ha destinat 9,4 milions d'euros, “incrementant en més de 3 M€ el pressupost inicial de la convocatòria” ha assenyalat la directora general de l'IVACE, Júlia Company.

Per a la responsable de l'IVACE aquest augment de pressupost “ha vingut motivat principalment per l'alta demanda de les empreses”.

Per sectors destaca, quant a projectes recolzats, el metall i il·luminació (59 projectes), tèxtil i moda (52), agroalimentari (50), fusta i moble (41) i plàstic amb 35 projectes.

Destaca també el nivell d'inversió d'aquests sectors liderat pel sector *agrioalimentario amb més de 3,3 milions d'euros, seguit del tèxtil i moda (3,1), metall i il·luminació (2,9) i plàstic amb 2,3 milions d'euros.

Característiques de la convocatòria

A través de la convocatòria DIGITALITZA, que compta amb cofinançament de Fons FEDER, l' Ivace recolza la implantació i posada en marxa de solucions innovadores encaminades a la digitalització de l'empresa.

L'ajuda de l´Ivace per a aquest tipus de projectes pot arribar fins a un 30% dels costos subvencionables per a les mitjanes empreses i fins a un 40% per a les xicotetes arribant a finançar projectes de fins a 100.000 euros.

Està previst que la convocatòria de 2019 es publique a final d'any.