Les ITV mòbils per a turismes recorreran 16 municipis de la Comunitat durant aquest estiu
Les ITV mòbils per a turismes recorreran 16 municipis de la Comunitat durant aquest estiu M'agrada Imprimeix Correu

Les unitats d'ITV mòbils per a turismes i vehicles lleugers, que supervisa l’Ivace, recorreran durant els pròxims mesos d'estiu 16 municipis de la Comunitat Valenciana (3-7-2019)

Visitaran Alginet (del 15 al 31 de juliol), Bétera (de l’1 de juliol al 14 d’agost), Montroi (del 16 d’agost al 27 de setembre) i Sueca (des del 17 de juny  fins al 12 de juliol) en la província de València.

En Castelló recorreran Sogorb (del 8 al 25 de juliol),  Torreblanca (del 4 al 20 de setembre) i Viver-Xèrica ( de l’1 al 5 de juliol).
En la província d’Alacant estaran a Asp (del 3 al 13 de setembre), Benissa (del 2 al 20 de setembre), El Campello (del 15 de juliol al 31 d’agost), Monòver (del 16 de setembre al 31 de desembre), Novelda (des del 29 d’abril al 14 de setembre), Pilar de la Horadada ( ins al 31 de desembre), Santa Pola (del 16 de setembre al 19 d’octubre), Teulada (del 23 de setembre al 4 d’octubre)  i Xixona (del 2 al 17 de juliol).

Cal recordar que el calendari i itinerari pot consultar-se en el portal de l’Ivace www.ivace.es (Serveis- Inspecció Tècnica de Vehicles).

La Comunitat Valenciana compta amb sis estacions mòbils d'ITV per a turismes que completen la xarxa de 25 estacions d'ITV fixes, donant cobertura així a tot el territori.

Les ITV mòbils per a turismes estan capacitades per a realitzar inspeccions a vehicles lleugers, turismes i furgonetes de fins a 3.500 quilos.

El seu objectiu principal és acostar a la ciutadania de la Comunitat Valenciana el servei d'ITV evitant que els ciutadans hagen de recórrer llargues distàncies des de la seua localitat fins a l'estació fixa més pròxima. D'aquesta manera, aquest servei permet vetlar també per la seguretat viària.