IVACE Internacional oferirà suport personalitzat al Brasil
IVACE Internacional oferirà suport personalitzat al Brasil M'agrada Imprimeix Correu

BrasilIVACE Internacional ha participat aquest matí en la jornada informativa ‘Brasil: reptes i oportunitats de negoci’ celebrada conjuntament amb la Cambra de Comerç de Castelló (2-7-2019)

Les empreses assistents han pogut conéixer les oportunitats que ofereix el mercat brasiler en un moment clau després de l'aprovació aquest cap de setmana de l'acord comercial de la Unió Europea amb Mercosur – integrat pel Brasil, l'Argentina, Paraguai i l'Uruguai, més altres Estats associats- després de prop de 20 anys de negociacions.

IVACE Internacional, amb una àmplia xarxa d'oficines en l'exterior, confirma la seua presència al Brasil des d'on ofereix una àmplia gamma de serveis personalitzats i adaptats a les necessitats i fase d'internacionalització en la qual es troba l'empresa.

En aquest sentit, les empreses poden sol·licitar un viatge de prospecció, un sondeig de mercat per a comprovar quina acceptació tenen els seus productes, la cerca d'un canal de distribució, l'acompanyament a una fira internacional o una agenda de contactes amb una missió comercial, entre altres serveis.

A més, també poden sol·licitar suport per a la participació en una licitació internacional o un programa d'assessorament estratègic conegut com Tutories per al desenvolupament del seu pla d'internacionalització.

La selecció dels mercats que integren la Xarxa d'IVACE és fruit de l'anàlisi i valoració d'una Comissió de Mercats, constituïda a aquest efecte i integrada per les principals associacions d'exportadors de la Comunitat, l'ICEX, i les Cambres de Comerç de la Comunitat.

Entre els criteris que s'han utilitzat per a realitzar la selecció, figuren la grandària del mercat, el comportament de la seua economia i les oportunitats de negocis per als productes de la Comunitat Valenciana.