L'Ivace llança nous plecs de comercialització a Xixona amb una rebaixa del 26% en el preu de les parcel·les de sòl industrial
L'Ivace llança nous plecs de comercialització a Xixona amb una rebaixa del 26% en el preu de les parcel·les de sòl industrial M'agrada Imprimeix Correu

 16JIJONAIvace Parcs Empresarials, dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha llançat nous plecs de comercialització de sòl industrial en el Parc Empresarial L'Espartal III de Xixona que comercialitza l'Ivace. (8-12-2018)

Els plecs, que es poden consultar en la web www.ivace, estableixen diferents preus per metre quadrat de sòl industrial segons la tipologia de les parcel·les i d'acord a la taxació realitzada per un perit independent. D'aquesta manera, s'ha rebaixat un 26% el preu de les parcel·les industrials que se situa entre els 34,09 €/m² i els 40,18 €/m². Mentre que el preu per a les parcel·les d'ús terciari s'ha establit en 63,76 €/m².

També arrepleguen les modalitats de comercialització de compravenda, compravenda amb pagament ajornat, dret de superfície i arrendament ad aedificandum i contemplen la disminució en un punt del tipus d'interès en la compravenda amb pagament ajornat que passa del 4% al 3%.

La directora general de l'Ivace, Júlia Company, ha destacat que L'Espartal III reuneix les condicions idònies per a la instal·lació d'empreses i projectes empresarials “per la seua ubicació en un dels entorns de major tradició en el sector agroalimentari, especialment del torró i del gelat”.

“Compta també -ha continuat- amb tots els serveis necessaris per a garantir el desenvolupament de qualsevol tipus d'indústria i per a impulsar la recuperació econòmica de l'Alacantí i de la província d'Alacant”.

Terminis i lloc presentació sol·licituds

El calendari per a la presentació de les sol·licituds consta d'un total de sis terminis. El primer d'ells abasta des del 7 de novembre de 2018 fins al 7 de gener de 2019; el segon del 8 de gener fins a l'1 de març de 2019, el tercer inclou des del 4 de març fins al 3 de maig de 2019.

El quart termini per a presentar les sol·licituds abasta des del dia 6 de maig fins al 28 de juny de 2019, el cinquè termini de l'1 de juliol al 30 d'agost de 2019 i el sisè termini del 2 de setembre al 25 d'octubre de 2019.

Les persones interessades en alguna de les parcel·les i/o naus industrials poden presentar la seua sol·licitud, juntament amb la documentació preceptiva, en l'ajuntament de Xixona o en registre general de l'Ivace (Ciutat Administrativa 9 d'octubre. Torre 2, C/ de la Democràcia, 77).

La informació sobre els plecs de comercialització es troba disponible en la web www.ivace.es i també es poden realitzar consultes en el telèfon 96 120 96 26 i a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Valoració sol·licituds

Les sol·licituds presentades seran objecte de valoració en concurrència competitiva. Entre els criteris per a avaluar-les es tindrà en compte principalment la creació de nous llocs de treball i el manteniment dels ja existents, la integració de personal treballador amb diversitat funcional, els contractes de formació i de foment de l'ocupació i els contractes amb dones. Així com la creació d'empreses d'economia solidària.

També es valorarà que l'empresa haja de desplaçar-se del nucli de població del municipi, la inversió del projecte industrial i la prestació de serveis complementaris que faciliten sinergies a les activitats de les indústries ja existents en el parc empresarial.

L'Espartal III

El Parc Empresarial L'Espartal III disposa d'una superfície de 105.741,45 m² i 76 parcel·les que oscil·len entre els 900 i 5.787 m². Les empreses situades en aquest parc podran beneficiar-se de l'experiència i l'especialització d'altres indústries que ja desenvolupen la seua activitat en aquesta àrea empresarial.