Banc de Patents de la Generalitat Valenciana
Banc de Patents de la Generalitat Valenciana
connectingknowledge.jpgEl Banc de Patents és un programa comú de la Generalitat i les cinc universitats públiques valencianes que té com a objecte propiciar la trobada entre emprenedors, empresaris i centres de generació de coneixement innovador, per a facilitar la transferència dels resultats tecnològics generats pels científics als sectors productius i de serveis.
 

El programa pretén posar en valor el potencial de la Comunitat Valenciana de la mà del teixit empresarial i industrial junt amb la xarxa d'i+d+i, propiciant un acostament entre les empreses i les universitats de manera que la universitat siga font de subministrament de solucions tecnològiques per a les nostres empreses.
Els resultats derivats de la investigació i el desenvolupament tecnològic podran ser transferits mitjançant el llicenciament a empreses interessades, o la realització de projectes de col.laboració entre la universitat i l'empresa, així com mitjançant la creació d'una nova empresa per a la seua explotació.
En la pàgina web del banc es poden trobar els primers paquets tecnològics derivats dels resultats d'investigació, protegits mitjançant la modalitat de patent.

 

Guardar