Inici

Esdeveniments

Els pròxims 24 i 25 de juliol pots reunir-te amb IVACE Algèria i IVACE França

ENCUENTROS cortoEncara pots sol·licitar la teua entrevista amb el nostre personal a Algèria i França, en encntres individuals que se celebraran la setmana vinent a València. Concretament, organitzem encontres amb IVACE Algèria el 24 de juliol i amb IVACE França el 25 de juliol.

Llegeix més...

Jornada Presentació Programa Comença a Exportar a València

imagen comença a exportarContinuem desenvolupant el programa Comença a Exportar. En aquesta ocasió celebrem la jornada de presentació a València el pròxim 16 de juliol.

Llegeix més...
.

Notes de premsa

L´IVACE constitueix una xarxa multinivell d'agents de suport a empreses i emprenedors per a acostar els seus serveis i ajudes a tot el territori

820px  400px web xarxaEl conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i la directora general de l´IVACE, Júlia Company, junt al Secretari Autonòmic, Enric Nomdedeu han presentat aquest matí en Sant Pola, la Xarxa Territorial d'Agents de Proximitat de l´IVACE “a través de la qual volem apropar l'oferta d'instrument i serveis promoguts directament per l'IVACE o canalitzats a través d'ell a empreses, emprenedors i ciutadania” ha assenyalat el conseller Rafa Climent (19-7-2018)

Llegeix més...

La Comunitat Valenciana incrementa un 20% les seues exportacions a Japó en el primer quadrimestre de l'any

InversaJapónLa Comunitat Valenciana ha exportat productes a Japó per valor de 36'85 milions d'euros en el primer quadrimestre de l'any - últims dades disponibles- el que representa un destacat increment del 20'36% pel que fa al mateix període de l'any anterior, segons dades fetes públics per IVACE Internacional (18-7-2018)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

Índex Global d'Innovació 2018


GII-imagenEl Global Innovation Index 2018 proporciona mètriques detallades sobre el rendiment d'innovació de 126 països i economies de tot el món. Els seus 80 indicadors exploren una visió àmplia de la innovació, inclòs l'entorn polític, l'educació, la infraestructura i la sofisticació empresarial.

Llegeix més...

EEN - Grup Sectorial del Medi ambient

een125L'Institut Valencià de competitivitat Empresarial, IVACE, ha participat en la reunió semestral del Grup Sectorial del Medi ambient de la xarxa europea Enterprise Europe Network (EEN) que ha tingut lloc en l'Agència Executiva de la petita i mitjana empresa, EASME, el 5 de juliol a Brussel·les.

Llegeix més...