Inici

Esdeveniments

Obert termini presentació candidatures al programa SCALE UP

SCALE UP2020 redesEl termini perquè les empreses presenten les seues candidatures a la tercera edició d'aquest programa estarà obert fins al pròxim 12 de març. I d'entre totes les propostes que es presenten, se seleccionaran les 10 empreses que millor s'adapten als requisits que exigeix la convocatòria. SCALE UP és un Programa de la Comissió Europea a través de l'Enterprise Europe Network - SEIMED, que lidera l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) amb la col·laboració del Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València amb la finalitat d'augmentar la competitivitat de les PIME de la Comunitat.

Llegeix més...

Oportunitats de finançament públic: incentius nacionals a la I+D+i i nou programa marc Horizon Europe (2021-2027)

aidimmeEl 18 de febrer IVACE participa en la jornada que se celebra en la seu d'AIDIMME a València, per a facilitar a les empreses informació sobre diferents programes d'ajudes, tant d'àmbit nacional com europeu, que donen suport a la realització de projectes de recerca i desenvolupament, o d'innovació; aportar informació sobre les deduccions fiscals relacionades i mostrar alguns exemples de projectes realitzats en diferents convocatòries d'aquests programes.

Llegeix més...
.

Notes de premsa

L'Ivace impulsa la mobilitat elèctrica amb ajudes de fins al 80% del cost de la instal·lació d'estacions de recàrrega d'ús públic

ayudas recarga 2020La conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d'Ivace Energia, ha iniciat el programa per a impulsar la implantació d'estacions de recàrrega de vehicles elèctrics en el nostre territori. Aquestes ajudes estan dirigides a entitats i a empreses, que tenen de termini fins al pròxim 26 de març per a presentar els projectes (20-2-2020)

Llegeix més...

Les exportacions de la Comunitat Valenciana registren un nou rècord històric amb 31.160 milions d'euros en 2019

Les exportacions de la Comunitat Valenciana l'any 2019 han tornat a marcar un rècord històric en aconseguir un valor de 31.160'2 milions d'euros, la qual cosa representa un increment del 2,8% respecte a l'any 2018, segons les dades difoses hui per la Direcció Territorial de Comerç a València (20-2-2020)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

Informe mundial sobre la propiedad intelectual en 2019 – La geografía de la innovación: núcleos locales, redes mundiales

wipr 2019 1En la edición de 2019 del Informe mundial sobre la propiedad intelectual de la OMPI se analizan millones de registros de patentes y publicaciones científicas a lo largo de varias décadas para concluir que la actividad innovadora ha pasado a ser cada vez más un fenómeno de colaboración transnacional, que tiene su origen en unos cuantos núcleos de innovación ubicados en un reducido número de países. El análisis macro de las tendencias mundiales se complementa con dos estudios de caso de ámbitos tecnológicos en los que se están produciendo cambios rápidamente, a saber, los vehículos autónomos y la biotecnología agrícola.

Llegeix més...

Horizon Impact Award 2020

HorizonawardFins al 2 d'abril poden presentar-se candidatures als Horizon Impact Award 2020. Aquests premis són una iniciativa de la Comissió Europea per a reconéixer aquells projectes finançats per Europa, els resultats dels quals proporcionen valor a la societat i constitueixen una manera de mostrar els beneficis socioeconòmics de les ajudes de la UE en I+D. (Infografia)

Llegeix més...

INVESTHORIZON - Acceleradora per a inversions Sèrie A

investHorizonInvestHorizon és un programa finançat per la Comissió Europea per a ajudar les empreses a preparar el contacte amb inversors. L'InvestHorizon Accelerator està dirigit a empreses tecnològiques amb interés en el finançament de la sèrie A. (conté vídeo explicatiu)

Llegeix més...