Inici

COVID 19

Covid-b-entrada-v

 

 

.

Notes de premsa

Economia contacta amb els clúster industrials per a estudiar possibles escenaris després del COVID19 i arbitrar mesures i instruments financers per a les pimes

rrss cluster textilLa Conselleria d'Economia Sostenible, a través de l´Ivace, ha començat una ronda de contactes amb els clústers industrials de la Comunitat per a analitzar la situació dels diferents sectors i intentar avançar-se amb mesures a la situació de les empreses després del COVID19 (1-4-2020)

Llegeix més...

La Conselleria d'Economia lidera un projecte per a la fabricació de mascaretes a gran escala en les empreses valencianes

Mascarilla.pgLa Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball està liderant un projecte que permet la fabricació de mascaretes quirúrgiques a gran escala en les empreses de la Comunitat Valenciana. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, (Ivace), l'Associació d'Empresaris del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, (Ateval), i de l'Institut Tecnològic Tèxtil Aitex. (30-3-2020).

Llegeix més...

Economia posa en marxa la plataforma Col.lab&Connect per a facilitar la col·laboració empresarial davant la crisi sanitària del COVID19

NP PLataformaLa Conselleria d'Economia Sostenible, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) i la Xarxa d'Instituts Tecnològics, han posat en marxa, en col·laboració amb les Cambres de Comerç de la Comunitat, la plataforma Col.labora & Connect, per a facilitar la col·laboració entre totes les empreses i indústries i contribuir a pal·liar les conseqüències de la crisi sanitària actual. del COVID-19 (27-3-2020)

Llegeix més...

Els Instituts Tecnològics i la Conselleria d'Economia mobilitzen al teixit industrial de la Comunitat Valenciana per a fer front a la crisi sanitària provocada pel coronavirus

Foto np ReditLa Conselleria d'Economia Sostenible, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), i els onze instituts tecnològics de la Comunitat Valenciana estan mobilitzant al teixit industrial per a garantir el proveïment de productes sanitaris homologats (màscares, gels hidroalcohòlics, viseres…) així com per a desenvolupar de noves solucions innovadores que ajuden a pal·liar la carestia d'aquests (25-3-2020)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

Premis DesignEuropa 2020

DesignEls Premis DesignEuropa celebren l'excel·lència en el disseny i la gestió d'aquest entre els titulars de dibuixos i models comunitaris registrats (DMC). La convocatòria DesignEuropa 2020 estarà oberta fins al 20 d'abril de 2020.

Llegeix més...

Horizon Impact Award 2020

HorizonawardFins al 2 d'abril poden presentar-se candidatures als Horizon Impact Award 2020. Aquests premis són una iniciativa de la Comissió Europea per a reconéixer aquells projectes finançats per Europa, els resultats dels quals proporcionen valor a la societat i constitueixen una manera de mostrar els beneficis socioeconòmics de les ajudes de la UE en I+D. (Infografia)

Llegeix més...