Inici

Esdeveniments

Infoday H2020 - Reptes Socials 2 i 5 "Bioeconomia i Clima"

PRIMAIVACE organitza el 5 de novembre a València (CA9O) dos Infodays Regionals simultanis en els quals CDTI presentarà les novetats 2019 dels Reptes Socials 2 i 5 d'H2020. Així mateix es presentarà PRIMA, Partnership on Research and Innovation in the Mediterranean Area, una nova iniciativa en recerca i innovació en l'àrea mediterrània que sorgeix per a desenvolupar les solucions necessàries per a una gestió més sostenible de l'aigua, agricultura i cadena agroalimentària.

Llegeix més...

Oportunitats de negoci en els Balcans, compra pública

balcanesIVACE organitza el 18 d'octubre una jornada sobre Oportunitats de negoci en els Balcans, regió conformada per Albània, Bòsnia, Macedònia, Montenegro i Kosovo, que suma uns 22 milions de persones, en procés de preadhesió a la Unió Europea i receptors de fons que superen els 5 mil milions d'euros del BERD i altres organismes i bancs internacionals.

Llegeix més...

Focus Pime i Emprenedoria Connectant Startups

elcheeventoEl 18 d'octubre se celebra a Elx Focus Pime i Emprenedoria Connectant Startups 2018, que reunirà experiències empresarials d'èxit en el territori, ponents de luxe i entitats representatives de l'ecosistema emprenedor amb l'objectiu de generar oportunitats de negoci i impulsar l'emprenedoria social.

Llegeix més...
.

Notes de premsa

Company: “La política de sòl industrial de la Conselleria d´Economia pivota en tres accions clau: Mapa de Sòl Industrial, Ajudes per a la millora de polígons i la Llei de Gestió d'Àrees Empresarials”

Julia APPILa directora general de l´Ivace, Júlia Company, ha  assenyalat aquest matí en la inauguració de la jornada “El Futur de les Àrees Industrials. Indústria 4.0 Fabriques i Polígons Intel·ligents” que “la política de sòl industrial de la Conselleria d'Economia pivota en tres accions clau: el mapa de sòl industrial, les ajudes per a la millora de polígons i la Llei de Gestió d'Àrees Industrials” (19-10-2018)

Llegeix més...

Sis bloggers i periodistes de Regne Unit, França i Itàlia coneixen l'oferta de calcer de la Comunitat

bloger calzadoLes missions inverses d'importadors impulsades per IVACE Internacional concentren l'activitat en una setmana intensa de treball. Ahir va donar començament una missió inversa integrada per bloggers i periodistes procedents de Regne Unit, França i Itàlia i dirigida al sector del calçat de la Comunitat Valenciana (18-10-2018)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

Projecte europeu MaaRE, Mobility as a Right for Europe

maareIVACE recolza i participa en la proposta de projecte europeu, MaaRE, Mobility as a Right for Europe, que el seu objectiu és canviar en els pròxims anys el paradigma en la mobilitat a Europa gràcies al foment d'activitats d'innovació, emprenedoria i educació en un entorn de creació de nous llocs de treball.

Llegeix més...

Convocatòria Europea: ACTIVAGE Project

ActivageEl projecte ACTIVAGE és una iniciativa finançada per la UE dins del Programa Marque Horitzó 2020, i el seu principal objectiu és desenvolupar proves de l'impacte positiu de les tecnologies i solucions basades en IoT per a millorar la qualitat de vida, la salut i l'autonomia de les persones majors.(Fins al 31 d'octubre de 2018 a les 17:00)

Llegeix més...