Inici

Esdeveniments

I Congrés Emprenedoria i Innovació Territorial de la Comunitat Valenciana

ConngEmprendimientoIVACE i els CEEIs de la Comunitat Valenciana organitzen el 27 de novembre a València el I Congrés Emprenedoria i Innovació Territorial de la Comunitat Valenciana. Del desenvolupament local a la innovació territorial, que pretén constituir-se com un punt de trobada i de networking entre els diferents agents de l'ecosistema que presten serveis a l'emprenedoria.

Llegeix més...

Focus Pime i Emprenedoria Prospecció digital i sostenibilitat

focusAlcoi19El 21 de novembre, en l'Espai Àgora d'Alcoi, de 9.30 a 14.00 hores, Focus Pime i Emprenedoria Prospecció digital i sostenibilitat reunirà experiències empresarials d'èxit en el territori, ponents de luxe i entitats representatives de l'ecosistema emprenedor amb l'objectiu de generar oportunitats de negoci i impulsar l'emprenedoria.

Llegeix més...
.

Notes de premsa

El Congrés Go Global tanca la seua IV edició amb 1.600 inscrits i més de 900 reunions entre pimes i importadors internacionals

Aforo Go GlobalAssociacions sectorials, més de 50 compradors internacionals i tots els responsables de la xarxa exterior de Ivace han posat a la disposició de les pimes valencianes tots els seus coneixements i eines per al desenvolupament i la internacionalització de les mateixes en un esdeveniment que es consolida com l'encontre més important de les xicotetes i mitjanes empreses de la Comunitat Valenciana (20-11-2019)

Llegeix més...

El Congrés Go Global concentra al sector internacional per a ajudar les pimes valencianes a aconseguir nous mercats

NP Go globalLa quarta edició del Congrés Go Global concentra aquests dies en Fira València tot el potencial del sector internacional. Empreses valencianes exportadores, associacions sectorials, 50 compradors internacionals, especialistes i tots els responsables de la xarxa exterior d'IVACE Internacional a la disposició de les pimes valencianes (19-11-2019)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

Premi ARLEM 2020 per a joves emprenedores i emprenedors del Mediterrani

arlem-logo-30pL'Assemblea de Cooperació Euromediterrània (ARLEM) de la qual forma part la Comunitat Valenciana, ha convocat una nova edició de "l'ARLEM Award 2020 - Young local entrepreneurship in the Mediterranean". La presentació de candidatures finalitza el 31 d'octubre.

Llegeix més...