Inici

ALACANT 21 de febrer

 

 

Esdeveniments

Jornada Mk Industrial: Com venen les empreses valencianes als mercats internacionals

jornadaMkindustrial5 IVACE Internacional organitza dimarts que ve, 19 de febrer, una jornada sobre màrqueting digital aplicat a sectors industrials en mercats internacionals. Coneixerem els reptes actuals del màrqueting i vendes de les empreses manufactureres de la Comunitat Valenciana.

Llegeix més...

Obert termini presentació candidatures al programa SCALE UP

ADAP CONVOCATORIA 757x193pxEl termini perquè les empreses presenten les seues candidatures a la segona convocatòria d'aquest programa estarà obert fins al pròxim 28 de febrer. I de totes les propostes que es presenten, se seleccionaran les 10 empreses que millor s'adapten als requisits que exigeix la convocatòria

Llegeix més...

Nou calendari CONTACTA mes de Febrer

detalle contacta Ja tens a la teua disposició un nou calendari de CONTACTA per al mes de Febrer. Perquè pugues plantejar els teus dubtes amb les nostres delegacions des del teu propi despatx a través d'una videoconferència.

Llegeix més...
.
.

Noticies Europa - Empresa

Informe Anual sobre les PIMES europees 2018

infografiaLa Direcció General de Mercat Interior, Indústria, Emprenedoria i PIME de la Comissió Europea ha publicat l'Informe Anual sobre les PIMES europees 2018, amb resultats generals positius ja que presenta una contínua recuperació de les pimes.

Llegeix més...

Premi Dones Innovadores 2019

mujeresinnovadorasLa Comissió Europea ha llançat la sisena edició del Premi de la UE per a Dones Innovadores. El Premi llança llum sobre l'excel·lent treball de les empresàries que han portat les seues idees al mercat, i té com a objectiu inspirar a la pròxima generació d'innovadores. La data límit per a les sol·licituds és el 16 de gener de 2019.

Llegeix més...