Inici

Esdeveniments

Fòrum Emprenedoria amb Talent - Bunyol

bunyolEl 10 de desembre se celebra a Buñol el Fòrum Emprenedoria amb Talent, en el marc de la iniciativa FOCUS PIME. Té com a objectiu fomentar les sinergies entre les empreses de comarca de la Foia de Buñol a través del *networking, així com detectar i presentar noves oportunitats de negoci d'interés per a les empreses.

Llegeix més...

Jornada Oportunitats en eficiència energètica

IVACE participa en la jornada Oportunitats en eficiència energètica que organitzen la Federació Empresarial de l'Alcoià i el Comtat - FEDAC i l'Ajuntament d'Alcoi el 5 de desembre dirigida a posar en valor les oportunitats que ofereixen les energies renovables i l'eficiència energètica.

Llegeix més...

SCALE UP Investors Day

Cartel ScaleupIVACE i CEEI VALÈNCIA organitzen el 5 de desembre a València SCALE UP Investors Day, un esdeveniment que reuneix les dues parts d'una mateixa equació: empreses i inversors, i en el qual s'exposaran les claus perquè aquest binomi siga tot un èxit.

Llegeix més...
.

Notes de premsa

Ivace Internacional convoca 70 beques remunerades d'especialització en internacionalització

Ivace Internacional ha publicat la convocatòria de les Beques Ivace Exterior, les beques d'especialització en internacionalització dirigides a persones menors de 30 anys amb titulació universitària de grau superior (4-12-2019)

Llegeix més...

La Comunitat Valenciana, present en el Consell Interterritorial d'Internacionalització a través de l’Ivace

Congreso InterLa directora general d'Internacionalització i directora adjunta de l‘Ivace, María Dolores Parra, ha participat en la reunió del Consell Interterritorial d'Internacionalització, un encontré en el qual han participen representants de comunitats autònomes, CEOE, Cambra de Comerç d'Espanya, Secretaria d'Estat de Comerç i ICEX (3-12-2019)

Llegeix més...
.

Noticies Europa - Empresa

Premi ARLEM 2020 per a joves emprenedores i emprenedors del Mediterrani

arlem-logo-30pL'Assemblea de Cooperació Euromediterrània (ARLEM) de la qual forma part la Comunitat Valenciana, ha convocat una nova edició de "l'ARLEM Award 2020 - Young local entrepreneurship in the Mediterranean". La presentació de candidatures finalitza el 31 d'octubre.

Llegeix més...